Znalezione wyniki: 40

Wyszukiwanie zaawansowane

autor: admin
27 sty 2018, 12:26
Forum: Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje
Temat: Hillway czy 4value na kurs zarządzania dla szefa?
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 155

Re: Hillway czy 4value na kurs zarządzania dla szefa?

A jeśli szukasz rekomendacji dobrych firm na zamknięte szkolenia menedzerskie, to najwięcej opinii i poleceń jest w tym wątku: viewtopic.php?f=2&t=3
autor: admin
27 sty 2018, 12:24
Forum: Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje
Temat: Adam Pasternak - polecacie?
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 94

Re: Adam Pasternak z Training Projects - polecacie?

Tutaj znajdziesz moją recenzję z szkoleń obu panów: zarzadzanie/training-projects/
autor: admin
18 sty 2018, 6:36
Forum: Wyjazdy integracyjne i szkolenia team building
Temat: FunHunters wyjazdy integracyjne - jakie opinie?
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 156

Re: FunHunters wyjazdy integracyjne - jakie opinie?

A liczne rekomendacje do tych lepszych firm z samego topu znajdziesz na tym wątku: viewtopic.php?f=5&t=5
autor: admin
27 gru 2017, 13:40
Forum: Gry symulacyjne i menedżerskie, symulacje strategiczne, gry szkoleniowe i biznesowe
Temat: Pracownia Gier Szkoleniowych - gry integracyjne - opinie?
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 206

Re: Pracownia Gier Szkoleniowych - gry integracyjne - opinie?

Według mojej wiedzy Pracownia jest wyspecjalizowana bardziej w grach strategicznych, biznesowych, intelektualnych, takich przy stole (np w formie planszowej) - z tego jest znana i nawet jedna z ich gier wygrała międzynarodowy konkurs ISAGA, ale to chyba była jesli dobrze pamiętam planszowa symulacja...
autor: admin
26 gru 2017, 19:19
Forum: Wyjazdy integracyjne i szkolenia team building
Temat: Traveller czy MysticTravel - opinie o wyjazdach
Odpowiedzi: 2
Odsłony: 136

Re: Traveller czy MysticTravel - opinie o wyjazdach

Jesli ktoś szuka nie tyle firmy od podróży, co od integracji, wyjazdów team building - to najwięcej rekomendacji jest w tym wątku:
viewtopic.php?f=5&t=5
autor: admin
26 gru 2017, 19:16
Forum: Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje
Temat: Profes na szkolenia sprzedażowe - jakie opinie?
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 157

Re: Profes na szkolenia sprzedażowe - jakie opinie?

Firma działa od dwudziestu ponad lat i jeszcze kilka lat temu byłabym pewna że znajdzie się w piątce najlepszych firm szkoleniowych. Ale jednak się nie znalazła (tu masz ranking: http://szkolenia-opinie.edu.pl/zarzadzanie/ranking-najlepszych-firm-szkoleniowych/ ) - trudno powiedzieć czy oni osiedli ...
autor: admin
26 gru 2017, 19:14
Forum: Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje
Temat: Nowe Motywacje - opinie o szkoleniach HR
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 129

Re: Nowe Motywacje - opinie o szkoleniach HR

Jeśli nie chcesz ryzykować jazdy na niesprawdzonych opiniach sprzed 7 lat, tu masz bardziej aktualne zestawienie topowych firm szkoleniowych: zarzadzanie/ranking-najlepszych-firm-szkoleniowych/
autor: admin
26 gru 2017, 11:54
Forum: Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje
Temat: Maleszko czy Business Studio na szkolenia biznesowe - opinie?
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 136

Re: Maleszko czy Business Studio na szkolenia biznesowe - opinie?

A jeśli zdecydujesz się jednak na sprawdzoną markę z czolówki rankingu firm szkoleniowych - zajrzyj koniecznie tutaj po rekomendację: zarzadzanie/ranking-najlepszych-firm-szkoleniowych/
autor: admin
26 gru 2017, 11:52
Forum: Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje
Temat: Future Skills czy Skill Tech / Skill Soft - opinie
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 201

Re: Future Skills czy Skill Tech / Skill Soft - opinie

Z mojego doświadczenia - Witold Mockałło prowadzi w Training Projects m.in. przywództwo sytuacyjne. To raczej sprawdzona na rynku marka, nie powinno być wpadki. z FPL zresztą podobnie.
autor: admin
14 gru 2017, 12:11
Forum: Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje
Temat: BO Navigator - opinie o szkoleniach z przywództwa
Odpowiedzi: 2
Odsłony: 199

Re: BO Navigator - opinie o szkoleniach z przywództwa

No, porównanie z ODiTK moglo wypaść sporo in minus. To ponoć najlepsza firma szkoleniowa w Polsce - tu można znaleźc ranking polecanych firm szkoleniowych zarzadzanie/ranking-najlepszych-firm-szkoleniowych/

Wyszukiwanie zaawansowane

cron