BO Navigator - opinie o szkoleniach z przywództwa

Szkolenia, wyjazdy integracyjne, gry symulacyjne, team building, badania HR, konsulting, hotele, sale konferencyjne - tu można pytać, prosić, dyskutować
Hanka

BO Navigator - opinie o szkoleniach z przywództwa

Postautor: Hanka » 10 gru 2017, 13:44

Witam
czy ktoś ma jakieś zdane w kwestii firmy BO Navigator? Działają już ponoć wiele lat na rynku, ale nigdy nie spotkałam się z nich warsztatami a szukam czegoś niedrogiego dla grupy kierowników sprzedaży, w rejonie Warszaewy
z góry dziękuję
Hanka

Mucha

Re: BO Navigator - opinie o szkoleniach z przywództwa

Postautor: Mucha » 14 gru 2017, 12:10

Moja opinia pochodzi co prawda sprzed blisko dwóch lat, ale byliśmy z kolega na dwudniowym otwartym z kierowania zespołem. HR wysłał nas do przetestowania tej firmy właśnie pod kątem przyszłej współpracy, ale szczerze mówiąc odradziliśmy ją. Po tym szkoleniu zaleciliśmy albo szukanie kogoś innego, albo powrót do starego dostawcy (ODiTK).

admin
Administrator

Re: BO Navigator - opinie o szkoleniach z przywództwa

Postautor: admin » 14 gru 2017, 12:11

No, porównanie z ODiTK moglo wypaść sporo in minus. To ponoć najlepsza firma szkoleniowa w Polsce - tu można znaleźc ranking polecanych firm szkoleniowych zarzadzanie/ranking-najlepszych-firm-szkoleniowych/

Wróć do „Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje”