Profes na szkolenia sprzedażowe - jakie opinie?

Szkolenia, wyjazdy integracyjne, gry symulacyjne, team building, badania HR, konsulting, hotele, sale konferencyjne - tu można pytać, prosić, dyskutować
Lolka

Profes na szkolenia sprzedażowe - jakie opinie?

Postautor: Lolka » 25 gru 2017, 10:03

Profes kojarzy mi się przede wszystkim ze szkoleniami dla produkcji i dla menedżerów - to chyba najmocniejsza marka we Wrocławiu? A czy ktoś korzystał z ich oferty dla handlowców? Mamy grupkę takich niemłodych już wyjadaczy i szukamy im kursu z kimś bardziej doswiadczonym, ale też dojrzałym wiekowo...

admin
Administrator

Re: Profes na szkolenia sprzedażowe - jakie opinie?

Postautor: admin » 26 gru 2017, 19:16

Firma działa od dwudziestu ponad lat i jeszcze kilka lat temu byłabym pewna że znajdzie się w piątce najlepszych firm szkoleniowych. Ale jednak się nie znalazła (tu masz ranking: zarzadzanie/ranking-najlepszych-firm-szkoleniowych/ ) - trudno powiedzieć czy oni osiedli na laurach, czy może zawęzili swoje działania tylko do Wrocławia, czy to raczej konkurencja tak się wysunęła do przodu. W każdym razie złego słowa o nich nigdy nie słyszałam, ale też ostatnio w moim otoczeniu o nich cicho.

Matka

Postautor: Matka » 26 gru 2017, 19:17

Ja też kojarzę ich sprzed pięciu lat z fajnych szkoleń produkcyjnych, szczególnie z Kaizena - dla mistrzów, brygadzistów. Na innych w ich wykonaniu nigdy nie byłam, ale generalnie mam dobre wspomnienia.

szkoleniowa

Postautor: szkoleniowa » 27 gru 2017, 13:21

My do tej pory korzystaliśmy z firmy McHayes do sprzedażówki - firma bardzo dobra, ale droga i musimy w tym roku z racji cięć zmienić dostawcę.

Wróć do „Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje”