Norman Benett - opinie o szkoleniach otwartych

Szkolenia, wyjazdy integracyjne, gry symulacyjne, team building, badania HR, konsulting, hotele, sale konferencyjne - tu można pytać, prosić, dyskutować
jacek

Norman Benett - opinie o szkoleniach otwartych

Postautor: jacek » 11 lis 2017, 19:44

Witam
szukam dla siebie - jako trenera wewnętrznego - programu rozwojowego w zakresie coachingu, mentoringu, treningu indywidualnego dla pracowników, nawet z pogranicza terapii rozwojowej.
W Norman Benett mają fajny polączenie kilku interesujących mnie kursów otwartych - mentoring, coaching, superwizja. Zastanawiam się nad kupnem całego pakietu.
czy ktos miał okazję być na którymś z tych szkolen? Chetnie poznam Wasze opinie
pozdrawiam
Jacek

patati

Re: Norman Benett - opinie o szkoleniach otwartych

Postautor: patati » 12 lis 2017, 8:49

Jacek, w kwestii takich mocno coachingowych tematów- zdecydowanie dobry adres. Oni właśnie głównie w coachingu się specjalizują, mają mnóstwo międzynarodowych certyfikacji i zachodniej wiedzy. Z dobrą podbudową psychologiczna - ich trenerzy to mam wrażenie głownie psycholodzy i pedagodzy z wykształcenia. Za to raczej nie brałabym ich do takich tematów mocno biznesowych: zarządzanie, sprzedaż. Z tej samej przyczyny: raczej wywodzą się korzeniami i mentalnie ze szkoły psychologicznej niz biznesowej.

Artystka

Postautor: Artystka » 16 lis 2017, 10:20

Potwierdzam - moja opinia jest bardzo podobna:
Psychologia i interpersonalne - TAK
Coaching - TAK
Twarde biznesowe tematy zarządcze - NIE
Handlówka - NIE
Artystka

admin
Administrator