HPR group - szkolenia dla sprzedawców?

Szkolenia, wyjazdy integracyjne, gry symulacyjne, team building, badania HR, konsulting, hotele, sale konferencyjne - tu można pytać, prosić, dyskutować
jarek

HPR group - szkolenia dla sprzedawców?

Postautor: jarek » 05 sty 2018, 15:02

witam
czy ktos z Was może polecić szkolenia tej firmy w kontekscie warsztatów dla dość doświadczonych, ale nieco zrutynizowanych przedstawicieli handowych? Szukam rozwiazania dla grupy dość wymagajacej, mieli już sporo szkolen, silne osobowości i poczatkujący trener nie byłby tutaj wskazane...
pozdrawiam
Jarek

arcymistrz

Re: HPR group - szkolenia dla sprzedawców?

Postautor: arcymistrz » 12 lut 2018, 9:24

A czemu taki wybór? To jest sympatyczna firemka, ale gdy szukasz coachingu z work-life-balance i generalnie tematów bardzo miękkich, albo wsparcia rekrutacyjnego. Do zrutynizowanych handlowców potrzebujesz moim zdaniem trenerów z silną osobowością i dobra, handlową, korporacyjną praktyką. Jeśli szukasz na Śląsku (jak mniemam po Twoim wyborze HPR) to chyba najlepszym strzałem będzie Training Projects (pisałem w osobnym wątku że ostatnio pozytywnie ich przetestowaliśmy) - masz tam paru silnych trenerów z mocnym nazwiskiem, dynamicznym stylem prowadzenie i biznesowym doświadczeniem.

Jeszcze lepszym wyborem byłby w takiej sytuacji McHayes, ale przyznam że nas nie było na niego stać, więc odpuściliśmy. Choć to już firma z Warszawy.

monia

Re: HPR group - szkolenia dla sprzedawców?

Postautor: monia » 19 lut 2018, 13:36

McHayes będzie wyborem najwyższej klasy. Training Projects to wybór na piątkę z minusem ale sporo tańszy. Warto też poszukać sprzedażówki w STS. HPR nie znam, to jakaś mało znana agencja, nigdy się z nimi nie spoykałam.

Wróć do „Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje”