Traveller czy MysticTravel - opinie o wyjazdach

Opinie o firmach organizujących wyjazdy integracyjne i szkolenia team building
Lolka

Traveller czy MysticTravel - opinie o wyjazdach

Postautor: Lolka » 25 gru 2017, 8:57

Witam,
szukam opinii o tych firmach. Ja oczywiscie wiem że to są biura podróży i organizatorzy wycieczek krajoznawczych. I że o prawdziwej integracji zespołów, mądrym team buildingu albo prowadzeniu szkolenia ze współpracy nie mają pojęcia. Ale tym razem nie szukam firmy z trenerami, grami i scenariuszami na spotkanie firmowe. Muszę zorganizować na początku roku wycieczkę nagrodową dla 6 zwycięzców konkursu firmowego (najlepiej do jakiegoś Mediolanu czy Barcelony), tyle że potrzebuję tu firmy która ma w PKD wpisane "organizator wyjazdów integracyjnych".

Więc wybór padł na te dwie: bo ma być zero merytoryki, zero inspiracji, zero uczenia zespołowości. Czysta turystyka.

Ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi firmami? Interesuje mnie, jakie mają hotele, kwestia organizacji przelotów i bilety lotnicze, ubezpieczenie turystyczne w cenie itp itd

za wszelkie opinie będę wdzięczna niezmiernie, bo taką turystyczno - krajoznawczą imprezę robię po raz pierwszy;-)
Lolka

absolut

Re: Traveller czy MysticTravel - opinie o wyjazdach

Postautor: absolut » 26 gru 2017, 11:47

W kwestii faktycznych typowych podroży turystycznych czy motywacyjnych, to mogę od biedy polecić Ci Travellera - choć osobiście uważam że lepiej postawić na jakąś większą firmę z sektora typowo Incentive. Jeżeli zależy Ci na stabilności takich kwestii jak bilety lotnicze, opieka na miejscu, ubezpieczenie, a nie na wartosci team building, integracji zespołu, zabaw zespolowych - to raczej idź w duże biura które mają na miejscu wlasnych rezydentów czy infrastrukturę.

Natomiast faktycznie żadnej z tych firm o których piszesz nie bierz pod uwagę w kontekście typowych integracji czy szkolen team building na terenie Polski. Wyjazdy - tak, jak najbardziej, ale nie integracyjne tylko turystyczne.

admin
Administrator

Re: Traveller czy MysticTravel - opinie o wyjazdach

Postautor: admin » 26 gru 2017, 19:19

Jesli ktoś szuka nie tyle firmy od podróży, co od integracji, wyjazdów team building - to najwięcej rekomendacji jest w tym wątku:
viewtopic.php?f=5&t=5

Wróć do „Wyjazdy integracyjne i szkolenia team building”