Let's Go wyjazdy integracyjne opinie o firmie

Opinie o firmach organizujących wyjazdy integracyjne i szkolenia team building
Matka

Let's Go wyjazdy integracyjne opinie o firmie

Postautor: Matka » 26 gru 2017, 19:09

Czy ktoś z Was korzystał z oferty firmy Let's Go? Luty to dla nas czas imprez z okazji rocznicy firmy i przygotowujemy się do wyboru wykonawcy. Jestem nowa, robię to pierwszy raz, calość na mojej głowie, więc muszę mieć wykonawce któremu mogę oddać wszystko od A do Z i zaufac - bo i tak nie wiem co sprawdzać. Wiem, to jest skok na glęboką wodę, ale szefowa HR poszła na macierzyński i nie mam wyboru... Pomocy...pls...

szkoleniowa

Re: Let's Go wyjazdy integracyjne opinie o firmie

Postautor: szkoleniowa » 27 gru 2017, 13:33

To jest firma typowo sportowa. Mają własne boisko do piłki nożnej, boiska do siatków, współpracują z sędziami i trenerami. Robią wyjazdy narciarskie zimą. I w tym zakresie mogę ich zarekomendować - widziałam ich w akcji (choc jedynie jako uczestniczka i kierowniczka zespołu a nie organizator). Tylko nie wiem czy tego typu atrakcje mają Państwo na myśli - oni z nami pracowali latem, zimą na otwartym boisku jakoś tego nie widzę.
Natomiast to nie jest firma biznesowa tylko sportowa, nie szkoleniowa w rozumieniu interpersonalnym czy team building - tylko eventowa. Atrakcje, gadżety, sport, gwiazdy prowadzące pikniki... Super na dzień rekreacji czy dzień otwarty dla rodzin pracowników. Niekoniecznie na wyjazd integracyjny który ma ludziom otworzyć oczy na głębszy wymiar współpracy. Z ich trenerami podyskutują Państwo o siatkówce, ale nie o synergii w zespole biznesowym.
Szczerze mówiąc mam ten sam problem - znaleźć dobrą firmę, która połączy fajną zabawę jednak z jakąs wartościową pracowniczą integracją, a nie popijawą i zabawami jak z wesela
pozdrawiam
Elwira

Kajka

Re: Let's Go wyjazdy integracyjne opinie o firmie

Postautor: Kajka » 26 sty 2018, 18:12

Potwierdzam opinie przedmówcy
A po "rasowe" firmy od wyjazdów integracyjnych to racze sugeruję przeszukać HRowe rekomendacje na tym wątku: viewtopic.php?f=5&t=5

Wróć do „Wyjazdy integracyjne i szkolenia team building”