Postautor: szkoleniowa » 27 gru 2017, 13:33
To jest firma typowo sportowa. Mają własne boisko do piłki nożnej, boiska do siatków, współpracują z sędziami i trenerami. Robią wyjazdy narciarskie zimą. I w tym zakresie mogę ich zarekomendować - widziałam ich w akcji (choc jedynie jako uczestniczka i kierowniczka zespołu a nie organizator). Tylko nie wiem czy tego typu atrakcje mają Państwo na myśli - oni z nami pracowali latem, zimą na otwartym boisku jakoś tego nie widzę.
Natomiast to nie jest firma biznesowa tylko sportowa, nie szkoleniowa w rozumieniu interpersonalnym czy team building - tylko eventowa. Atrakcje, gadżety, sport, gwiazdy prowadzące pikniki... Super na dzień rekreacji czy dzień otwarty dla rodzin pracowników. Niekoniecznie na wyjazd integracyjny który ma ludziom otworzyć oczy na głębszy wymiar współpracy. Z ich trenerami podyskutują Państwo o siatkówce, ale nie o synergii w zespole biznesowym.
Szczerze mówiąc mam ten sam problem - znaleźć dobrą firmę, która połączy fajną zabawę jednak z jakąs wartościową pracowniczą integracją, a nie popijawą i zabawami jak z wesela
pozdrawiam
Elwira