Według mojej wiedzy Pracownia jest wyspecjalizowana bardziej w grach strategicznych, biznesowych, intelektualnych, takich przy stole (np w formie planszowej) - z tego jest znana i nawet jedna z ich gier wygrała międzynarodowy konkurs ISAGA, ale to chyba była jesli dobrze pamiętam planszowa symulacja z zarządzania czasem.
Natomiast wyjazdy integracyjne to chyba nie jest ich podstawowa domena biznesu i jest znacznie więcej bardziej wyspecjalizowanych w tej materii firm. Ja zresztą byłam na jednym z ich bezpłatnych dni pokazowych, gdzie prezentowali jeśli dobrze pamiętam Beer Game. Nie odczułam z tego pokazu że znają się na integracji, kwestiach team building - ani w sensie merytoryki, ani w sensie scenariuszy zaprojektowanych pod integrację. Niemniej to było jakiś czas temu, może poszerzyli ofertę.
Jesli szukasz referencji i poleceń do dobrych firm od gier integracyjnych - przejrzyj ten wątek, znajdziesz ich wiele:
viewtopic.php?f=5&t=5A na tym wątku znajdziesz kilka opinii o Pracowni, ale w kontekscie właśnie gier biznesowycxh, strategicznych
viewtopic.php?f=6&t=6