Future Skills czy Skill Tech / Skill Soft - opinie

Szkolenia, wyjazdy integracyjne, gry symulacyjne, team building, badania HR, konsulting, hotele, sale konferencyjne - tu można pytać, prosić, dyskutować
Kartofelek

Future Skills czy Skill Tech / Skill Soft - opinie

Postautor: Kartofelek » 10 gru 2017, 12:42

Szukam szkolenia z przywództwa, głównie interesuje mnie przywództwo sytuacyjne czyli koncepcja wg. Blancharda. Ale niekoniecznie, jeśli okazałoby się to za drogie - bo wiem że oryginalnego Blancharda ma tylko Hose of Skills.
Ale wyskoczyly mi w google też Future Skills i Skill Tech lub Soft Skill (same skills jakos ;-)
W każdym razie jesli macie opinie o tych firmach i ich skzoleniach to chętnie się czegoś więcej dowiem.

Kaukas

Re: Future Skills czy Skill Tech / Skill Soft - opinie

Postautor: Kaukas » 24 gru 2017, 11:22

Zasadniczo w tej materii nie znam żadnej z powyższych firm ze Skills w nazwie ;-) ale mogę Ci polecić tych fachowców:
Szymon Kudła a CS Jet
firmę trójki psychologów Zych Gut Haman - każdy z tych trzech panów jest specem, niezaleznie którego weźmiesz
Witold Mockałło z Training Projects
Zwróć się do wszystkich trzech o wycenę, i zobacz którzy Ci będą odpowiedać kosztem czy terminem. Bo co do jakości to pod każdym z tych adresów znajdziesz to czego potrzebujesz. u Szymona więcej energetyzującego show (to mówca isnpiracyjny), u Zych - Gut - Haman więcej psychologii szefa (to psycholodzy i terapeuci), u Mockałło więcej takiej życiowo-dojrzałej biznesowej praktyki (on chyba jako jedyny z nich szefował większej korpo) - więc odcienie przywództwa będą różne. Ale jakość na pewno wysoka.
Nie wiem kto z nich nawiązuje do Blancharda, ale przywództwo sytuacyjne to przecież nie jedyna wiarygodna koncepcja przywództwa...

absolut

Postautor: absolut » 26 gru 2017, 11:38

Ja również moge polecić Witka Mockałło - bardzo doswiadczony, przyjazny i wyważony, szczery trener.
poza tym fajne szkolenia z przywództwa robi FPL z Łodzi.

admin
Administrator

Postautor: admin » 26 gru 2017, 11:52

Z mojego doświadczenia - Witold Mockałło prowadzi w Training Projects m.in. przywództwo sytuacyjne. To raczej sprawdzona na rynku marka, nie powinno być wpadki. z FPL zresztą podobnie.

Wróć do „Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje”