Adam Pasternak - polecacie?

Szkolenia, wyjazdy integracyjne, gry symulacyjne, team building, badania HR, konsulting, hotele, sale konferencyjne - tu można pytać, prosić, dyskutować
Santa

Adam Pasternak - polecacie?

Postautor: Santa » 26 sty 2018, 18:25

Dostaliśmy ofertę, gdzie z ramienia Training Projects szkolenie ma prowadzić Adam Pasternak. Celowalismy w Iwonę Pigę albo Rafała Szczepanika - mają super referencje - ale tego pana nie znamy. Ktoś miał z nim styczność?

Tatiana

Re: Adam Pasternak z Training Projects - polecacie?

Postautor: Tatiana » 27 sty 2018, 12:15

Możesz śmiało w to iść. Adam Pasternak i Rafał Szczepanik szkolą bardzo podobnie - duże doświadczenie biznesowe (bardziej menedżerskie i strategiczne niż psychologiczne), teoria głównie jako storytelling - na fajnych przykładach. Bardzo nieformalny i wesoły kontakt z grupą, ale jednocześnie jest dyscyplina na szkoleniu (mają duży autorytet i wiedzę, więc na głowę im nikt nie wejdzie). Obaj wykorzystują dużo gier i symulacji, albo dyskusji problemowych, więc jest aktywnie.
Generalnie - Adam Pasternak to na pewno jeden z lepszych trenerów na rynku, jeśli chodzi o warsztaty miękkie czy biznesowe.

admin
Administrator

Re: Adam Pasternak z Training Projects - polecacie?

Postautor: admin » 27 sty 2018, 12:24

Tutaj znajdziesz moją recenzję z szkoleń obu panów: zarzadzanie/training-projects/

KarolinaPPP

Re: Adam Pasternak - polecacie?

Postautor: KarolinaPPP » 10 lut 2018, 7:23

Tak z półtora roku temu miałam okazję zagrać w prowadzoną przez niego grę z zarządzania biznesowego. Gra świetna. Trener też bardzo dobry. Mimo że niby była to zabawa pionkami na planszy - wniosków do poprawy mojej pracy szefa zapisałam pół zeszytu. Głównie z podejmowania decyzji i myślenia długofalowego.
p. Szczepanika nie znam, p. Pigi też. Ale Pasternaka możesz śmiało "kupować" ;-)
Karolina

Karolina_G

Re: Adam Pasternak - polecacie?

Postautor: Karolina_G » 10 kwie 2018, 13:36

Bardzo dobry trener - my korzystaliśmy z tematu zarządzanie projektami i wypadło to lepiej niz we wcześniej kupowanych programach w 2 innych firmach konkurencyjnych, też z wysokiej półki.

Wróć do „Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje”