Projekt Efektywny - wyjazdy integracyjne

Szkolenia, wyjazdy integracyjne, gry symulacyjne, team building, badania HR, konsulting, hotele, sale konferencyjne - tu można pytać, prosić, dyskutować
Aleks

Projekt Efektywny - wyjazdy integracyjne

Postautor: Aleks » 02 paź 2017, 17:24

Pytałem juz o inną firmę w innym watku, w sumie ten sam temat - wyjazd integracyjny - ale widze ze tu obowiązuje zasada że o jedna firme w jenym watku pytamy. Więc prośba o referencje albo ostrzezenia.

arcymistrz

Re: Projekt Efektywny - wyjazdy integracyjne

Postautor: arcymistrz » 11 paź 2017, 16:12

Mogę jedynie powiedzieć, że rozważaliśmy ich ofertę ale nie przeszła u nas sita merytorycznego. Nie twierdzę że jest zła - w akcji ich nie widziałem - ale subiektywnie rzecz ujmując nie trafili swoim podejściem w nasze potrzeby (szukaliśmy rzeczy oryginalnych/unikalnych ale też takich gdzie integracja łączy się w sensowny sposób z biznesową edukacją).

Kajka

Postautor: Kajka » 13 paź 2017, 19:39

Mam podobne obserwacje z Projektem Efektywnym Dlatego w końcu, po rekomendacjach z tego forum, zdecydowaliśmy się na Team & Personal i Training Projects. W obu przypadkach - bardzo w porządku, mogę polecić.

admin
Administrator

Postautor: admin » 02 gru 2017, 21:55

Pełniejsza recenzja firmy Training Projects - tutaj: zarzadzanie/training-projects/
Team & Personal osobiście nie znam, nie słyszałam jednak w branży o jakichś wpadkach z ich strony.

Kartofelek

Postautor: Kartofelek » 10 gru 2017, 12:39

A o jakich konkretnie trenerów pytasz? Bo to od tego wiele zależy. Wydaje mi sie że te mniejsze firmy to często jest zespół freelancerów i nigdy nie wiadomo na kogo się trafi...

Wróć do „Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje”