Biznes Edukator - szkolenia z zarządzania?

Szkolenia, wyjazdy integracyjne, gry symulacyjne, team building, badania HR, konsulting, hotele, sale konferencyjne - tu można pytać, prosić, dyskutować
jarek

Biznes Edukator - szkolenia z zarządzania?

Postautor: jarek » 05 sty 2018, 15:04

Witam
szukamy szkolen z zarządzania ludźmi i projektami w biznesie - dla menedżerów projektów i kierownikow liniowych nizszego i średniego szczebla. Wpadła mi w ręce oferta Biznes Edukator - ale nic nie wiem o tej firmie, poza tym że wstepne informacje są zachecające. Stąd prośba do bardziej doswiadczonych forumowiczów o opinie
pozdrawiam
Jarek

arcymistrz

Re: Biznes Edukator - szkolenia z zarządzania?

Postautor: arcymistrz » 12 lut 2018, 9:17

Widzę jak Twój post tak leży i sam liczyłem na odpowiedź bo też ich rozważaliśmy. Ale skoro nikt nie odpowiedział przez miesiąc to znaczy że nikt z tutejszego grona forumowiczów firmy nie zna - znaczy się nie korzystał.

My w końcu wybraliśmy testowo po jednym szkoleniu z 2 firm, które często są na forum polecane (motywowanie z Training Projects i przywództwo CSJet) i w sumie z obu jesteśmy bardzo zadowoleni, więc chyba przy nich pozostaniemy, kupując raz tu a raz tu. Niezłą ofertę miał też McHayes, ale w końcu odstąpiliśmy z uwagi na cenę - sprzedażowych szkoleń jest dużo i nie widzę powodu by aż tyle wydawać.

JET zresztą też trochę nadwyrężył nasz budżet, ale w przypadku top menedżerów to jeszcze jest do zaakceptowania - tu robimy raptem 3-4 warsztaty rocznie

monia

Re: Biznes Edukator - szkolenia z zarządzania?

Postautor: monia » 19 lut 2018, 13:39

w Training Projects pytaj o Adama Pasternaka, a w CS Jet o Szymona Kudłę - w obu przypadkach na pewno się nie zawiedziesz.

Wróć do „Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje”