Training Partners - wyjazdy integracyjne

Szkolenia, wyjazdy integracyjne, gry symulacyjne, team building, badania HR, konsulting, hotele, sale konferencyjne - tu można pytać, prosić, dyskutować
Karolina_G

Training Partners - wyjazdy integracyjne

Postautor: Karolina_G » 27 kwie 2017, 10:38

Czy ktoś może mi polecić albo odradzić tą firmę? Reklamują się łączeniem edukacji z zajęciami w plenerze - a mnie właśnie o to chodzi. Mamy sprawdzonego stałego dostawcę, ale już się trochę nam znudził. Szukam zmiany, nowej krwi i zajęć które zaskoczą znudzoną już nieco grupę. Co roku robimy wyjazd firmowy - tak na 200 pracowników - no i że sezon się zbliża, to ruszam na polowanie fajnego programu...
Ktoś cos?...

Anna_Kowalska

Re: Training Partners - wyjazdy integracyjne

Postautor: Anna_Kowalska » 28 kwie 2017, 11:04

W poprzedniej firmie, w której pracowałam, byliśmy stałym klientem Training Partners - właśnie w temacie team building, integracji, gier, symulacji itp itd. Później osoba, która tworzyła ten dział firmy - p. Rafał Szczepanik i część jego zespołu - odeszła z tej firmy i założyli własną. No i nie ukrywam, że (choć może to nielojalne), poszliśmy za nimi. Bo w zasadzie wszystkie programy integracyjne, gry biznesowe były chyba jego autorstwa (przynajmniej tak mówił choć nie weryfikowałam tego ;-) i on je prowadził najlepiej (to już weryfikowałam ;-)

Krótko mówiąc, sprawdź kto Cię będzie szkolić. Jeśli p Szczepanik albo p Iwona (nie pamiętam pozostałych nazwisk) - to polecam. Jeśli p. Ula albo p. Adam - to też będzie nieźle i raczej się nie sparzysz, choć już nie tak super. A innych nie znam.

My jeszcze w integracjach korzystaliśmy z Team & Personal z Krakowa (na mniejsze kameralne spotkania) i Spintegry (na większe i bardziej zabawowe niż rozwojowe) i też obie te firmy mogę polecić.

admin
Administrator

Re: Training Partners - wyjazdy integracyjne

Postautor: admin » 17 maja 2017, 15:01

Dla porządku - Rafał Szczepanik i Iwona Piga założyli Training Projects - moja recenzja tutaj: http://szkolenia-opinie.edu.pl/zarzadzanie/training-projects/ , generalnie potwierdzam opinię Anny.

p. Jolanta Uran Gędłek ma firmę pod nazwą JUG Training - ale również nie byłby to dla mnie osobiście trener pierwszego ani nawet drugiego wyboru. Moja recenzja ze szkolenia p. Joli jest tutaj zarzadzanie/jug-training-jolanta-uran-gedlek/

Wróć do „Szkolenia - dyskusje i opinie, pytania o rekomendacje”